torsdag 10. juli 2008

Award


En rose til Tibbehagen for denne nydelige awarden jeg fikk, tusen takk!
Det er så mange nydelige blogger rundt omkring, både innen hobby og hage og kombinasjon av disse.
Jeg ønsker å gi denne awarden videre til:
Chatrine - En koselig blogg å titte innom.
Ronille - Har alltid en koselig kommentar i blogger til andre og er stadig på besøk.
Tintin - Hage og hobby
Hannes hage - Takk for mange koselig kommentarer!
Og gjerne award til alle andre som legger igjen hyggelige hilsninger i bloggen. Takk til alle, dere gjør blogging moro :o)

4 kommentarer:

GundaM sa...

Hei der. Ser du var en av desom var og kikket i bloggen min den kvelden jeg la det ut.
Så det var mange innom men ingen la igjen kommentar så jeg sletta det, tenkte kanskje det var litt "strengt" innlegg og noen naboer er kanhende innom og.

Men jeg tenker kanskje legge inn et nytt innlegg men da med annen tekst... Ikke så negativ, vil at bloggen skal være et trivelig sted å komme om du skjønner meg;)

men jeg står på det om at en hage er privat og ingen lekeplass for nabounger!

Hanne sa...

Tusen takk, nå ble jeg veldig glad.
ha en riktig god helg.

GundaM sa...

God ferie, takk for trivelig kommentar;)
og måtte no enda denne sommeren komme til trøndelag;)

Sommerklemz til deg

chatrine sa...

Heisann Marita!
Gratulerer med flott award! Vel fortjent til deg!!:)
Å tusen tusen takk for at du tenker på meg!:) Jeg føler meg så beæret her jeg sitter:)
Det er så koselig, selv om jeg synd valgene å dele di videre kan være vanskelig. For man har jo lyst å dele ut til alle:)

Tenk at det vokser så mye greier i hagen din, tilogmed en masse nydelig "ugress". Her vokser alt veldig sakte dette året. Syrinen er enda ikke i blomst... Å så har jeg fått masse problemer med groblader på den nye plena mi...ergelig. Håper gresset vil ta overhånd når det får vokst seg litt tettere.
Har forresten vært lite i hagen i det siste, min datter flyttet jo hjem her om dagen, etter en voldsom hjemlengsel. Men vet du hva, hun flytter tilbake til oslo igjen til høsten likevell;) Hun kom inn på 1ste valget sitt på skole, noe hun ikke kunne drømme om. Ambulanselinjen i oslo, å da MÅ hun jo bare takke ja til det:) Så det blir bare ferie på henne her likevell, og da må vi jo bare kose oss. Været er sånn ok i dag, så her blir det grilling (men spising inne) Masse godt ligger på kjøkkenbenken klart:) Skal bli deilig.
Å så, ja så øvelsekjører vi masse, for hun skal begynne på lappen til høsten, og mor sitter "ufrivillig" på med hjertet i halsen;) hehe, hun begynner å bli flinkere nå da, heldigvis:)

Håndarbeide er hekling for tiden, disse bestemorrutene mine. Men det er sånn tv-håndarbeid, og det blir jo i grunnen ikke så mye tv-titting på denne tiden, så ergo... lite hekling også;)
I går kjøpte jeg og min gode venninde oss en frisørsalong... Så om ei ukes tid blir det jobbing for fullt. Vi har tenkt på det i flere år, å nå dukket muligheten opp. Jeg håper å jobbe den godt opp, så jeg ikke trenger være der hele tiden selv, etter 20år i faget, så er det spennende med annet også:) Men vi er så heldige at vi har mange frisører som vil jobbe for oss, så det kan jo bli spennende.

Jaja, nå må jeg begynne å hakke opp litt salat her, skal det bli mat på oss i løpet av kvelden, og kansje vekke "grill-kongen" som ligger å sover på sofa;)

Ha en fin kveld!
Klem fra chatrine:)