lørdag 10. april 2010

Med sola kommer overskuddet

Med sola kommer ikke bare varmen, men også overskuddet til å gjøre noe. Jeg har tuslet ute i hagen og planlagt litt fremdrift for terrassen vår. Det hjelper med et idèblad om emnet.


Mye interessant å finne her.

.
Det går fort fremover nå og jeg har tenkt å finne en del av hagen som jeg skal blogge om en gang i uka. Jeg har valgt meg dammen og bedene rundt.


Første bildet i bloggserien min idag. Fortsatt snø og is og ikke noe vits i å starte på å rense opp her engang. Forsetttelse følger om en uke :)

Macrofotografert Stemor. En takknemlig vårblomst!
.
Så har jeg fått en ny Award. Denne fikk jeg både fra Lappedamen og fra Askeskogen. Å motta denne innebærer- at jeg må kopiere den over til min blo, lenke til den som har gitt meg den, fortelle 7 (interessante) ting om meg selv, sende den videre til 7 andre bloggere.
.
Ikke lett dette altså.
  1. Klarer ikke å gå i hagen uten å bli møkkete på fingrene
  2. Vi skal rive utbygg og bygge nytt - gleder meg
  3. Liker å sole meg, men kan sjelden ligge i ro
  4. Begynte i korps som ung, men sluttet fordi instrumentet var så stort
  5. Har (endelig) fått profil på Facebook etter trøkk fra flere
  6. Spiser ikke brød og gjærbakst
  7. Forteller ungene mine hver dag at jeg er glad i dem

Jeg gir den herved videre til: Lille Rosin, Hennes drøm, Mikkje, Villblomsten, Bestemor Drillo, Toneroses hage, Lailas lille rede. Flotte blogger alle sammen.

5 kommentarer:

Engler og Lille Rosin sa...

Tusen takk for award. Den var skal jeg klistre inn i bloggen og gjøre som reglene tilsier.
En riktig fin kveld videre til deg også. Vil bare nevne at hageinteressen deler vi desverre ikke. Du blir sikkert sjokkert men jeg planter aldri en ting for vann er noe jeg liksom glemmer så det kommer aldri noe opp at de førskene jeg har gjort *ler*

Engler og Lille Rosin sa...

Vil bare også nevne at jeg har skammelig mange skriveleier i kommentaren jeg sendte *s*

Engler og Lille Rosin sa...

Er det mulig, ikke en gang i rettelse min klarte jeg å skrive riktig. Skriveleifer

Tonerose sa...

Tusen takk for awarden! :o) Så koselig at du tenkte på meg, slikt varmer!

Så nydelig bilde av stemoren - dette er den aller nydeligst fargen på de av alle!

Blir spennende å følge med i bildeserien din om dammen, jeg har selv damm ihagen - men har lært i ettertid at jeg skulle laget den på en annen måte for å kunne ha sump-beplanting.. Jaja, man lærer litt etter litt. Men er koselig med damm uansett!

Riktig god helg videre til deg!

Bestemor Drillo sa...

Hei du!! Tusen tusen takk for awarden, det er alltid koselig med påskjønnelse!! Jeg har fått denne to gangwer før denne uka en for ei stund sia så nå har jeg gjort det slik at den er lagt ut på høyre side på bloggen min og føyer til navnet på giveren!! Så artig å se at det er flere som ikke kan gå ut uten å bli møkkete på fingrene!!!! Jeg tror ikke jeg er ren på fingrene hele sommeren;))Ha en flott uke med masse sol!! Klem fra bestemor!!