tirsdag 6. april 2010

Litt driving

Hva jeg driver med? Drivhuset vel! Ja, også driver vi å fjerner noe snø fra terrassen så det er mulig å bevege seg utpå der. Nå er det bare i bassenget det er noe igjen i. Litt tidlig å bade om man ikke er isbader da *hehe*Men i drivhuset er det forhold..... til å kaste jakka og skjorta. Hett nok, ja.Tomatene har såvidt spiret og agurk og squash (bildet) er igang også. En uke tok det fra såing. Har også sådd litt Blomstererter og Basilikum. Venter noen uker til før salatfrøene blir puttet i jord.


Jeg lurte meg forresten innpå et par plantesentre igår, sammen ørtihundre andre mennesker, tror jeg!
Fra Plantasjen: 4 stiklinger, 2 tårer, 1 Superpetunia og 1 Georgine.

Og på Plantebørsen kjøpte jeg Stemor og denne søte treboksen.
.
Den aller fineste tiden i hagen er NÅ og fremover fordi hver dag ser man at snøen smelter, vårblomstene i hagen skyter frem, det grønnes og snart - ganske snart "eksploderer" hagen i duft og farger. Og jeg NYTER det!
.
Livet er herlig, dere!

3 kommentarer:

Mia sa...

Vad man inte kan göra med en pool! Isbad kanskje? Jag klarade mig, åkte faktiskt inte ut med de otaliga andra, men jag klarar det nog inte länge till. Plantebörsen ser ut att fresta oss iår också, jättesöt trälåda :)

Lappedamen sa...

Så gøy det må være å ha eget drivhus. I din hage blir det nok flott til sommeren. Det ligger en award å venter på deg på min blogg.

AnneH sa...

Jammen spirer og gror det. Den trekassa var bare kjempesøt!