lørdag 24. april 2010

Dammen uke 16

Merkbart grønnere på plenen siden sist i alle fall, ellers er dammen ganske grå og det er ikke mye som har vokst opp rundt.


Men noe er på gang. Flekklungeurten har vist sine søte blomster frem.Og forøvrig har jeg fjernet noen roser bak dammen som gjorde det umulig for meg å luke (torner overalt!)
Jeg skulle ta bilde av 'gåsungene' på Hengeseljen min og oppdaget at den hadde fått sultent besøk. Ikke mye nektar å finne ennå for bier og blomsterfluer, så her var de grådige :)
.
Og dette er frøstanden til Hosta 'Bigfoot'. Morsom.
Jeg fikk endelig ryddet i bedet på nordøst siden av huset. Snøen gikk derfra denne uken. Nå har jeg ikke en snøflekk igjen på eiendommen!

2 kommentarer:

Mia sa...

Mycket speciellt fröstand det där, ser lite lurvete ut. Dom är säkert hungriga biena efter vintern och en förrätt ska ju reta appetiten.
Vilket smart sätt du använder på dina avacado förresten, den ska jag försöka mig på nästa gång :)

Tonerose sa...

Så deilig med endelig snøfri eiendom! Her er også heldigvis all snøen forsvunnet, helt herlig. Den frøstanden var jammen noe for seg selv! hihi.

Jeg har endelig fått rensket opp i dammen, men må snart få funnet frem vannlilje fra overvintring. Det tar tydeligvis tid! hihi. men men, litt etter litt.

Ønsker deg en vidunderlig søndag!