mandag 26. april 2010

Homemade lysekrone

Jeg kan vel kalle det en lysekrone.... Inspirasjon og idè fra boken Vårgleder av Miriam Nilsen Morken og Tone Merete Stenkløv.
.
Jeg har lagd den av grener av Hengebjørk som jeg har surret med metalltråd. Oppheng av hamptau og skjell er fra egen samling. Telysholderne er fra Plantasjen.

Tanken er å gjøre terrassen litt maritim i sommer, men før jeg kommer så langt, må taket males på nytt...... (trur eg - hvis jeg orker)
Det kommer bilder senere utpå når det er ferdig innredet og når det er utetid uten ullgenser *s*

5 kommentarer:

Margrethe sa...

Synest den blei stilig den "lysekronen" din. Godt vi har gode ide-bøker som setter hjernen vår i sving inn i mellom. Min virker i alle fall best om den får et puff utenfra.

Hønehuset sa...

Så fin! Tror jaggu jeg må låne den ideen din.

Mari sa...

Det der var lurt :D Trenger litt sommerslige tips nå. Du har forresten en flott blogg! Har sittet og kost meg med bilder og skriblerier, og den kryptimianen som du hadde i fjor var bare heilt fantastisk :O Trodde mine blomstret mykje, men den tok nå kaka hehe.

Katter er koselige dyr ja :) Men har du ikke katt lengre da? Siden du savner din når du så bildet av Pus "på boks"?

Mari sa...

Nei!! Så trasig da :( Den forrige katta vi hadde endte på samme viset, forferdelig trist. Har aldri hatt så kjærlighetssorg i mitt liv... Værst var det for Gubben som kjørte over henne...

Kan trøste deg at med tid og stunder så glir smerten over og en sitter igjen med de gode minnene. Litt klisje, jeg vet, men det er det eneste jeg kan trøste deg med. Trøsteklem til deg :(

Tonerose sa...

STILIG!! flinke deg! :o)