torsdag 7. august 2008

Grønne frukter

En grønn oppdatering, bokstavelig talt. Noen av resultatene skal bli rød, og noen skal bli blå og noe forblir grønt :)

Stikkelsbærene er høstet. Ikke noe rosa-brunt skjær i disse, men de er modne og åh så søte og gode!
.
Ennå kommer det mye squash. Noen råtner bare bort, men stadig nye vokser til. Her er en sværing snart klar til å høstes.
.
Paprikaene ble et eksperiment egentlig. Jeg ville i utgangspunktet ikke ha dem i drivhus fordi de har lett for å få midd og jeg ville ikke at midd evt. skulle smitte over på tomater og agurker.
Disse små knøttene har stått på terrassen ute - dakar, de er ikke store!
.
Men disse har fått lov å gro i drivhuset til tross for skeptisen min. De er litt større, men ikke mye fordi jeg sådde sent og de kom sent i gang med veksten.
Konklusjon: Paprika er billigere og bedre å kjøpe i butikken!
.
Men nå over til mere DRUER.
De vi hadde i drivhuset er fortært forlengst, nå venter vi på at de blå druene skal bli modne.
Et par-tre klaser er det og denne planten står på sørveggen under solcellepanelene. Varmt og godt og og i le for kald nordavind.
'Vitis Frankenthaler' - en vindrue

2 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

jeg sådde paprika i vinter, men de fikk så dårlig stell at det nok neppe blir noe frukt på de gitt, og kansje likegreit at jeg ikke prioriterte de mer når du har så lite frukt ;)

Ellers er jeg grymt missunnelig på druene dine, jeg har faktisk enda tilgode å plukke druer gitt. Men det kommer det kommer..

Paal Christian sa...

Snadder! Du helte litt kaldt vann i blodet mitt ang paprika som står på forsøkslista for neste sesong... får se om de blir stående på lista... Lista er forsåvidt lang nok..