tirsdag 20. mai 2008

Vi bygger...

Min mann er "handyman" og nå har har bygd ferdig trappen fra øvre til nedre terrasse (bassengterrassen) Gleder meg til å sette meg her med frokost og kaffe i morgensol!

Trappen er delvis oljet, sjekk den forskjellen.


Portalen satte vi opp ifjor på grensen mellom oss og naboen. På den ene siden står vanlig syrin og på den venstre siden har vi plantet Blærespirea 'Physocarpus opulifolius'


"Trappen" i portalen er delvis murt og steinbelagt også på sidene. Her skal jeg nok ta opp igjen steinene på siden og legge duk under for å hindre mye gressvekst.
Ved innkjørselen vår og gårdsveien forbi oss, satte vi opp en steinmur for 3 år siden, plantet Tuja 'Brabant' inntil for å skjerme for støv og innsyn. Muren er Røykengranitt og er satt opp med gravemaskin av en dyktig kompis av oss!
På innsiden er det plantet en Rhododendron (ikke synlig på dette bildet), Brudespirea, div. Hosta og andre stauder. Det er blitt et frodig bed med kakaoflis innimellom for å holde det noenlunde ugressfritt. Veggen du ser med presenning foran er åpning inn til bassenterrassen. Der kommer det port etterhvert.
Pus trives med alle gjemmestedene her :o)

5 kommentarer:

marie sa...

Så flott dere har det i hagen. Jeg kjenner at jeg er utålmodig etter å få se mine planter vokse seg store.

Torill sa...

Syrin e fantastisk, no er det like før vår syrin blomstra rett uttafor verandaen vår. Det lukta så godt. Gled deg når den blir stor

anneh sa...

Så koselig å få være med på denne vandringen i hagen din. Ser det har kommet lengere hos deg enn her sør i Østfold, men det skyldes kanksje også de flittige grønne fingrene dine!

Marie sa...

Eg elskar å rusle rundt på hagebesøk, takk for at eg blei bedt inn :)

Bente sa...

Hei! Nå har jeg koset meg stort med hagen din en stund. Utrolig mye pent å se på, flotte bilder og artige små kommentarer. Du har noe jeg ønsker meg...en Handyman hehe. Jeg har en snill og grei mann selv, men man kan ikke skkurat kalle han handyman hehe. Så det meste som blir gjort er det nok jeg som må stå for.
Ha en trivelig dag i hagen din i godværet.