søndag 1. mai 2011

Tur-Orientering

Lier turlag arrangerer hvert år fra mai til oktober, 'Liertrimmen', hvor det legges ut 100 O-poster fordelt på i år, 4 kart (noen år er det flere kart)Å gå Turorientering er som et Kinderegg fant vi ut idag:


Vi kommer oss ut på koselige turer, vi finner 'skatter' og vi får være sammen og ha det hyggelig! Vi, det er Laila og meg og vi går virkelig i ganske høyt tempo!

1. klipp 1. post


Vi skulle egentlig bare ta 10 poster idag på kart nr. 1, Foss, men vi ble så ivrige at vi gikk i gang med kart nr. 2 også - dermed ble det 20 poster på idag! Første turen tok èn knapp time, mens andre turen tok 2,5 time = 3,5 time med trim!

Rute 2 gikk til området rundt Skapertjern.Mye blomster på vår vei, både Blåveis, Hvitveis og Skogfioler.Ruta gikk bl.a forbi de gamle Molybdengruvene i Sørumlia ved Skapertjern.Scary langt ned til bunnen og der lå det jammen snø enda.

Badeplassen ved Skapertjern, et nydelig rekreasjonsområde.'Smøro-meteret' sier vi må bruke rødt idag, jaja....Laila stempler ved 20. post ved Taubaneloddene i lia. Herfra var det nydelig utsikt mot DrammenOg sånn ser klippekortet ut."Bare" 80 klipp igjen til 100. Neste kart starter om 2 uker og da er vi klare igjen!

1 kommentar:

Nelly sa...

For noen spreke damer; nydelige bilder :-)