lørdag 14. mai 2011

Fontenen ble sånn

Vannstrålen er enkel å justere, men sånn er den nå i blåsten. Det kan ikke sprute for mye vann opp og vekk for da blir fatet fort tomt for vann.
Ved siden av har jeg satt ned to store potter: En med Blått Gress (Festuca Glauca ‘Intense Blue’) og Daglilje (Hemerocallis hybrid ‘Stella d’Oro’) - begge innkjøpt idag på Plantebørsen i Lier.
Nedenfor fontenen har Marihønehuset kommet på plass. Håper Marihønene vil flytte inn og spise grovt av evt. bladlus som måtte innta hagen vår.

Staudene vokser og vokser fortere enn jeg klarer å nyte, og ugresset også, dessverre, så der må en kraftanstrengelse til de nærmeste dagene!


Hvite Løytnantshjerter ble plantet i fjor. EN stengel med blomst i år, håper virkelig den vil spre seg mer etterhvert.
I et annet bed har jeg sådd noe jeg ikke vet hva er, men det ser ut som en type 'Veronika'? Jeg aner virkelig ikke, men det er sikkert noe andre som vet og som kan opplyse meg :DBladene ser ut som noe ugress man luker vekk, men blomstene er jo nydelige. Nuvel, hvis det nå er ugress så er det feil frø som har spirt *hehe*
4 kommentarer:

Helene sa...

Så flott fontenen var! Ble nesten litt misunnelig..:-)

Det hvite løytnantshjerte var vakkert, må skaffe meg en!

Heleneklem;o)

Mariann sa...

Veldig fin fontene. Akkurat passe vannsprut.
Er det judaspenge, Lunaria annua, du har sådd? Du vil kjenne igjen de spesielle frøstandene.
God søndag!

Haukaas lille hjem sa...

Fontenen ble flott. Ønsker meg også en slik på sikt. Har funnet plassen, men det er mye annet som må gjøres først.

Mia sa...

Tyckte min som sa plantebörsen hade brunnit, det var säkert för att jag inte skulle åka dit och göra av med mer pengar, men det gräset låter interessant. Så fin den blev, din fontain :)