mandag 13. juli 2009

Har ventet på disse

Jeg er egentlig på ferie, men før vi dro så jeg et par ting i hagen som jeg har ventet og ventet på og det skulle jo ikke forundre meg at det er på sitt vakreste uten at jeg får SE!
.
Så derfor måtte jeg jo ta noen bilder før vi dro:


En oransje Begonia og en gul


.


Dette er blomsten til en Canna jeg har sådd selv. Ifjor fikk jeg ingen blomster (antagelig fordi den spirte så sent), men i år er det håp! Bare den ikke er ferdig innen jeg er hjemme igjen.
.


Karpatklokken rakk jeg å ta bilde av før regnet gjorde den mørk og stygg.
.
Og dette er en markdekkende rose plantet i vår som heter "The Fairy"

3 kommentarer:

Mia sa...

Ja, det kan være svårt å forlate en hagen om sommeren, men det er desto bedre når man kommer hjem igjen. Aner ikke hvor lenge en Cannablomst står, men jeg inbillet meg at det er lenge. Selv synes jeg at liljerne bestandig blomstrer når jeg er bortreist.. c´est la vie.. god tur :)

Tonerose sa...

Krysser fingrene for at de står store og flotte når du kommer hjem også! Helt nydelige nå da! :o) Ja, kan være litt delte følelser å skulle reise bort når hagen er på sitt peneste.. men men, antagelig står de når du kommer hjem også! :o)

Koste meg med det rosa innlegget ditt også, så masse herlige rosa planter du har i hagen din!! må nok snart komme meg en tur på hagesenteret og få kjøpt litt flere stauder tror jeg.. :o)

God ferie!

sol sa...

Skjønner godt at det kan være vanskelig å reiser fra hagen, selv håper jeg at det fortsatt er noen modne bær når jeg kommer hjem fra neste ferietur.