tirsdag 1. september 2009

Jeg vil ha en blå ballong....

Men jeg så en gul. Kjære vene som jeg skvatt da dette kom "pustende og pesende" forbi huset vårt og landet rett ved oss på jordet.Dette er det størrelse over, men for en fantastisk følelse det må være å 'fly' noe sånt!?


Her blir den lagt ned og pakket sammen.
---
Hagen er en smule 'forsømt' for tiden. Gubben klipper plenen da. Jeg er mest inne og har kommet på godfot med symaskinen igjen. Jeg registrerer at det fortsatt er blomstring ute og noen har begynt å blomstre på nytt igjen nå på ettersommeren.
Canna Indica har kommet med nye blomsteraks. De som er avblomstret har jeg jeg sikret meg frø ifra.
.
Ellers er det mest terrassekos. Vi må nyte de gode dagene mens temperaturen ennå er god. Når jeg sitter i godstolen min, ser jeg rett på fuglebrettet, men rekker jo ikke å ta bilder av fuglene før de flyr avgårde igjen *s*

4 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Ikke noe rart att du ble forundret når nesten opplysningen 1881 kom sejlene ned fra himmelen.Nydelig blomst.Kos deg i gostolen.Ha en riktig fin sen kveld.Bodil

anne - moseplassen sa...

åja, å fly i en slik hadde vært artig å få gjort en gang. Jeg ser jo for meg at det er stille og behagelig, men akkurat det er vel ikke helt riktig skulle jeg tro.

Kathrine sa...

Flott med luftballong! Vi har landingsplass ovenfor skogen her. Skulle gjerne vært med en gang ja!

Her og koser vi oss på verandaen. Spiser middag ute nesten hver dag. Det er kjempekoselig:)

:)

Mia sa...

Nei, jeg kan tenke meg at fuglene flyr litt fortere enn ballongen. Gida mieg, jeg hatt blitt paff jeg og, hvis det kom en slik og landet i min nærhet. Må ha vært litt av en opplevelse.