onsdag 9. september 2009

Bjørnebær for første gang

Vel nesten første gang da. Vi plantet en Bjørnebær i fjor, men avlingen i fjor var ikke mye å skryte av. I år derimot! ojojoj


Tre liter plukket på no time og mye mer er i ferd med å modnes. Dette er puttet i fryseren som det er. Gleder meg til is med lune Bjørnebær på .... uhmmmm!!

8 kommentarer:

Anne sa...

Mmmm, ser godt ut.
Legger forresten merke til at du har passet tida. Når jeg holder pekeren over datoen for innlegget, så ser jeg at du la det ut kl 09:09. Gratulerer!

hobbyvenn sa...

Så masse fint, og spiselig du har i hagen/drivhuset ditt. Nå ble jeg fristet til å plante bjørnebær. Vi har noen ville bjørnebær på hytten, med de spises av barna så snart de er modne...

Marihøna sa...

Mmmm - for noen herlige, fristende bjørnebær!

Og så heldig du var med posteringen av dette innlegget :)

Anonym sa...

Hei.Bjørnebær er jo kjempe godt.Å med vanijesaus på nam nam...Bruker å kjøpe bjørnebær på tårget jeg..Ha en riktig fin Onsdag.Bodil

Elins hus sa...

Så deilig, jeg plantet min bjørnebærbusk i år, og har ikke fått noen bær på den. Men naboen har masse som jeg får forsyne meg av. Bakte bjørnebærkake i går, oppskrift i bloggen min!

Mia sa...

Nam,nam !! Mine er fortsatt bare kart :( men håper på en skørd slik som din. Sopp kan jeg ikke mye om så det blir kurs på meg, på tirsdag :)

mimouna sa...

Mmmm, bjørnebær er deilig! Kjekt å kunne plukke dem i egen hage, kanskje jeg må ønske meg en slik busk.

Kathrine sa...

Tjohooo..Har sett på Bjørnebær i mange år på gartneriet, men aldri kjøpt. Det er jo en klatreplante, og alt som kan klatres på her i gården, er opptatt. Må kanskje bygge ett eget stativ, for dette så lekkert ut:)
Var på Vestlandet for endel år tilbake, der fant vi de viltvoksende:))