søndag 13. september 2009

På bygdebesøk

Jeg var på Lier bygdetun idag og der har de samlet mange gamle stauder i egne bed. De har også gamle eplesorter, men nå var det staudene som interesserte meg og spesielt Georginene.


Du kan tro jeg er veldig spent på hvordan resten av mine Georginer ser ut når jeg så mange vakre varianter!
Der var også dyp røde, sjokkros og babyrosa varianter, men kameraet gikk tomt for strøm...
Den siste er en Stokkrose som har fått grådig besøk

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Nydelige blomster.Sikker på att du får din til å spire jeg.Så flink som du er med blomster.Ha en riktig fin Søndagskveld.Bodil

TurboLotte sa...

Nyyydelige høstblomster da!
Ja du får se hva jeg skal gjøre med lysekronen. Men det er ikke så spennende, men tenkte å spraye den hvit i første omgang. Så må jeg nok finne noe greier som skal være i midten under.... Så du får bare følge med. Tips mottas med takk, forresten. :-)

Kathrine sa...

Å, den hvite var flott da! Har aldri hatt georginer. Jeg kjenner meg selv så godt, at de kommer nok ikke i hus før vinteren. Og da fryser de vel ihjel:(
Svarte stokkroser hadde jeg for endel år tilbake. De ble over to meter høye og det var så vanskelig med oppbinding der de sto(ingen veggplass ledig)Her kommer det jo ofte en storm eller fem, så jeg gravde de opp. Det var det..

:)

krepsemor sa...

Hei Marita! Fikk pakken i posten i dag, med supert innhold! Nå skal jeg prøve å få peonfrøene i jord, for de skal visst såes ferske! Og tusen takk for canna-frøene! Det var en fin overraskelse! De skal såes til våren, ja! Flotte georginer forresten! Stokkrosene jeg sådde i år, kommer sikkert til å blomstre til neste år, og håper de blir like fine som de du har der! Ha en fin kveld :o)

Petunia sa...

Hageblogg + gamle bilder er helt perfekt til ABC innlegg! Hjertelig velkommen på fredag:)