søndag 29. juni 2008

Finn et strå og træ dem på...

Sånn går sangen og jeg kunne ikke lar vær å nynne på den heller mens jeg sanket inn disse røde, små delikatessene. mmmmmm dessert!
Det deilige er at de vokser overalt i hagen.

Og så vanlige jordbær da! De er enorme i tønna vår, her er mer enn en munnfull av hvert bær.


For ikke å snakke om disse klasene! Her blir det mye godsaker av type druer, men vi må nok vente enda noen uker før disse er spiseklar.


6 kommentarer:

Hanne sa...

Her var mange fristende godsaker. Så moro med druer, mine står uten frukter, og det har nok den enkle grunn at jeg ikke steller dem nok, og at de får for lite varme. Kanskje jeg skal sette mine druer i drivhuset også?
Ønsker deg en fin uke.

AnneKa sa...

Oi oi druer, det så godt ut. Når jeg får drivhuset på sin permanente plass skal jeg jammen ha druer. Tenk å kunne gå ut å plukke seg noen druer. Mmm.....

Paal Christian sa...

Flotte og fristende bilder! Hvilken type druer er det?

Kathrine sa...

Nam. Druer!! Og den edderkoppen var flott:-))

Vært litt slapp med bloggen jeg i helga. Vi har sittet og planlagt ferietur. Og nå er alt bestilt.
Men får legge inn nytt ikveld.

Fin dag fortsatt;-D

Marie sa...

Mmmm, så godt dette ser ut :)

Fine blomar i ulike fargar i innlegga under!

FrkSnupp sa...

Herlige jordbær, og druer også- imponerende! Takk for begoniatips, da skal jeg handle flere av samme farge. Blomkarsefrøene har jeg kjøpt litt her og der; de rosa er kjøpt i vanlig dagligvare, men de ser ut til å bli spist opp relativt fort-iallefal blir ikke blomstene så fine. De andre har jeg kjøpt henholdsvis hos Zimtrade og Solfang. Min erfaring er at den aller mørkeste (den er det ikke bilde av, men den selges sammen med Milkmaid) ikke blir så stor, mens Milkmaid og de "vanlige" sortene dominerer i kassa.