søndag 6. april 2008

April - april

Det går litt tregt med meg om dagen pga sykdom og mye jobbing, men idag har jeg vært litt effektiv. Handlet kukompostblanding på Bauhaus (tilbud: 5x50l kr. 99,-) som jeg har vendt ned i sengene i drivhuset. Det som var oppi der fra før var mest huminal og det er ikke godt nok å plante i.

Noen av tomatplantene mine har kommet såpass langt at jeg valgte å plante de ut i sengene. Dette er White Current.


I forkant har jeg satt ut Reddik. De måtte prikles, så jeg tok likegodt sjansen på å sette de ut i jord.

Superpetunia og Pelagonia er toppet og har god vekst. Toppene har jeg satt i jord for å se om de roter seg til nye planter.


Druerankene våre står i knopp.


Blomkarsen har også god vekst. Håper jeg får en tidligere blomstring på disse i år enn det jeg har pleid å ha. De skal snart plantes over i de krukkene de skal stå i til slutt ute.


Temperaturen i drivhuset er nå jevnt over 15 grader. Jeg forventer at frostnettene er over nå!

4 kommentarer:

anneh sa...

Du verden for en effektivitet. Du blir ikke satt ut av sykdom du nei! De plantene dine har jammen kommet langt allerede. Spennende å følge med videre.

Mosefruen sa...

åååå
kukompost fra Bauhaus...
Gidder du gjøre meg en kjempetjeneste? på baksiden av posene så skal det stå hva den inneholder, kan du merke deg hvor mange % ku(bærsj) det er i posen og hvor mye torv eller annet det er?

Lurer så på om det er like mye som i fjor (80%) for i såfall er det et helt vanvittig kupp.

Mosefruen sa...

tusen takk for svaret på bloggen min :D

Marie sa...

Kukomposten har du fått "drit"billig! Dersom det er møkk alt som er oppi. Det spirer og gror hos deg ser eg. Eg har ikkje drivhus så eg må nok vente litt til før eg sår.

God søndag :)