lørdag 1. mars 2008

Jiffypotter er kjekt

Jiffy er enkelt og greit. Litt lunkent vann midt oppi, det sveller opp og så er det bare å plante.Jeg er litt kjip på frøene, så her plantes ett og ett frø med pinsett.Nå har jeg plantet 5 frø av hver sort. Resten av disse frøene skal jeg plante om 2-3 uker, tenkte jeg, kommer litt an på hvordan temperaturene blir.Plakatene er bildene fra nettet skrevet ut på papir og etterpå laminert, slik at det tåler å bli vått. Lurt hva?

Forresten så har Marita-mannen ordnet med fjernkontrollering av lys og varme i drivhuset. Vi kan sitte i stuen, peke ned mot drivhuset og si” Bli lys” – ”Bli varme”. *fnis* Jeg SA jo at vi driver litt latmannshage her. (duppedittene skal jeg blogge om siden)

4 kommentarer:

chatrine sa...

Så spennende blogg!
Gleder meg stort til det blir vår her nord, min hage er akkurat bare plannert ut, så jeg skal begynner fra "skratch" denne sommeren. Det blir SÅ gøy!
Ønsker meg et drivhus også;)
ha en superfin søndag!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Det høres ut som om du og plantene dine får et nært og fortrolig forhold. De kommer til å bli flotte. Mannen kan jo få ansvaret for "dingsen" (fjernkontrollen?) :)

AnneKa sa...

Kjempekoselig blogg. Ønsker meg sterkt et lite drivhus men enn så lenge får vinduskarmen være god nok. Ser ofte innom her hos deg. Hilsen Anne

alma merethe sa...

Skal si det skal spires og gro`s hos Marita. Det blir spennende å følge med deg til våren og sommeren når alt skal blomstre på Lier.

Ja hva gjør man ikke for et drivhus. Ser Marita framfor meg med fjernkonrollen i hånden. Av på, av på.

Selv har eg ikke slike grønne fingrer som deg, men det alltids lærers. Skal følge med deg....