lørdag 23. april 2011

Vårlig følelse





Vi har vært borte i 6 dager på påsketur og kommer hjem til 20 graders varme. Jeg kastet klærne og satte i gang hagingen, men først måtte jeg gå en runde i hagen og myse:



På 6 dager har vi fått leieboer i det gamle epletreet! Skjæra har tatt seg til rette....




Forglemmeisøster - Brunnera macrophylla
.

Snøen nederst i hagen var borte, i drivhuset har det spirt litt og i bedene blomstrer det litt og litt - herlige dager er foran oss!



Kuleprimula - Primula denticulata

.


Narsissene er "resirkulert" fra ifjor. De som jeg kjøpte i fjor vår, ble om høsten plantet i et hull i hgaen med ordre om å klare seg selv *hehe* Jeg tror jammen alle kom opp igjen i år, ja!

.


Jeg har litt planer i hagen i sommer hvor denne kummen/dammen inngår. Hva som skjer videre kommer det innlegg om etterhvert :)



Fylt med stein - nesten opp



.

forsettelse vil følge....





































3 kommentarer:

AnneH sa...

Kan tenke meg det var som å få lørdagsgodtepose å kunne titte i hagen etter en uke vekk. Det har skjedd veldig mye ute. Skal bli spennende å se hva prosjektet ditt blir!

Margrethe sa...

Det er en fantastisk tid for hagegale om dagen. Og slike oppdagelsesferder i egen hage er stort sett jubel fra ende til annen. Noe har selvfølgelig gått tapt, men så er det alt det vi glemte eller gjemte da som plutselig er der. Heldige er vi som har hage som hobby. Ha en fortsatt god Påske.

ohelene sa...

Herlig å kome heim til slikt! Eg fyller opp lesaren med hagebloggar og din var ein av dei første eg måtte hente inn igjen. Brukte Bloglines før men der var det visst tomt for feeder...