mandag 2. august 2010

I drivhuset

Det skjer jo litt der også. Jeg har ikke så mange planter av hver: 3 agurkplanter, en squash og tomater - 4 ulike sorter.


Agurk: Fra slik til sånn på noen dager

Og jeg som trodde ikke ble noen agurker i år. Det tok lang tid, men NÅ skjer det fort.
Gul squash - smaker veldig godt!
.
Det er viktig å gjødsle og vanne godt - vann hver dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å så flott!

Kjempefine grønsaker!

Kjekt å kunne nyte "belønningen" av arbeidet kan jeg tenke meg =)

Klem

Hønehuset sa...

cognac kun for smakens skyld, ja. Den blir litt mer "krydret". Har også brukt vaniljesukker en gang for mer dempet smak, men liker den best når den er skarpere. Ripsgeleen bruker jeg vanilje i. Kan fint droppe cognacen altså.
Jeg tar inn masse tomater og agurker for tiden jeg også, mer enn vi klarer å spise til tider. Og så lager jeg "salat" av tomatskiver og rødløk skjært i ringer. Har i fetaost og en pose med "urtegårdsdressing". En slik pose som blandes med vann og olje. Det er superduper godt, og vi spiser det til alt. Og veldig gjerne bare det også.

Margrethe sa...

Det er så herlig å kunne plukke inn egne tomater, agurker og annet. Så fargerikt og deilig det ser ut.