lørdag 31. juli 2010

Dammen uke 30

Det begynner å avblomstre igjen nå, bare Nelliken holder stand. Det er en staude og den blir bare flottere for hvert år.Jeg var på Tinas Blomster på Heggtoppen på torsdag. Salg på en mengde utepotter og denne hjertesteinen (pga. en liten skade på spissen), men hva gjør vel det?
Urnen jeg kjøpte er av metall (av ukjent type) og tung og stødig. Jeg satte en "Vandrende jøde" oppi og satte den ut. Inneplanter har veldig godt av å komme ut om sommeren. Jeg pleier å si at stueplantene mine er på ferie :o))Ellers er det ikke så mange nye arter som blomstrer hos meg, bortsett fra Purpursolhatt.Idag er en deilig dag og folk og dyr trives ute. Også Charlie, marsvinet til datteren i huset, storkoser seg ute med saftig gress og mye luft.


Vi har ikke ordnet med ordentlig utebur i år heller, men det fungerer greit på denne måten også. Han blir tatt inn igjen på kvelden før sola har gått ned. Vi må passe veldig på for det er en rødrevunge som lusker rundt i nabolaget vårt. Bikkja vår har jagd den flere ganger, men den kommer stadig tilbake, har vi sett.

1 kommentar:

anne - moseplassen sa...

Mor har også sin kompis ute på plena i innebur, på dagen. Funker jo greit for sånne små (hun har en dvergkanin).
Nydelig hjerte, og finfine bilder fra hagen :)