tirsdag 10. august 2010

Litt blomstring uke 32

Ukene flyr så vanvittig fort, jeg henger nesten ikke med, ikke med hagen heller. Men det går sin skjeve gang, det blomstrer litt etterhvert.

Pasjonsblomst! Jeg kunne ikke gå forbi tilbudet på Rema til 49,- Og kanskje kan den klare å overvintre også.... vel jeg skal prøve. Nydelige blomster, bare synd at hver enkelt ikke står så lenge.
Vakre rosa Astilbe og Phlox
Nydelige hvite Hengejasmin og Syrinhortensia


Heuchera med sarte, små, hvite blomster.
3 kommentarer:

Margrethe sa...

Mye fint i hagene nå. Så mye at det er vanskelig å henge med, som du sier. Men med kamera for øyet får en jo med seg noen av detaljene, så kan vi fortsette å nyte dem når blomstringen er over. Ha en deilig hagedag om du har tid.

anne - moseplassen sa...

oi for en pris på pasjonsblomsten! Jeg sikla på en i våres, men da skulle gartneriet ha 1200kr for den.. (ok, et stort eksemplar var det jo, men hallo?)

Fortsatt god Sommer Marita!

Mia sa...

Jag har haft en passionsblomma i många år på terrassen. Satt den i boden på vintern så den fick vila, varje år blev den större och större, satt ner pinnar på 2m som stötta! tillslut. Men så slängde jag alla övervintrare, skulle inte ha mer i boden, suck.. Min yngsta ber mig varje sommar köpa en ny, blomman var så tuff tycker han..Det blev inte iår heller.. Tror i varje fall dom har gott av en viloperiod..