søndag 30. juni 2013

Turorientering er gøy!

Stort sett har vi gått når det er sol eller bare overskyet, men vi har møtt fryktelige våte stier etter heftige regnskyll i dagene før. Støvler er nederlag og ikke minst tungt å gå med, så gode tursko er beste alternative uansett.

Vi har gått og gått og slukt mil, lest kart og kompass, tatt litt bilder underveis, fått myggstikk som svir i dagesvis, hoppet og hyyyylt over ormer og frosk og vi har skravlet og ledd og HATT KJEMPETURER!

Ikke et uvanlig syn: noen som lurer inni skogen

 
Anbefaler alle å søke opp i nærmiljøet om det finnes et tilbud om Tur-orientering. Tror jeg sa det samme i fjor også, men pytt. Gjør det!Skimten ligger i Drammensmarka mellom Lier og Drammen, et populært mål både sommer og vinter.

 Litt info om Skimten

 "Kompasset" på Skimten viser retning til forskjellig topper rundt om. Men det er blitt ganske så tett vegetasjon rundt Skimten, så det er vanskelig å få øye på alle. Men vi ser helt til Holmenkollen :)


Dette var den lengste turen vår med 12 km. Vi kunne syklet visst, men vi valgte å gå og småjogge.

 Man kan tilegne seg nye kunnskaper også på turer. Lier O-lag er flinke til å sette opp informasjonsplakater på turene!

 Idag var det SISTE tur, post nr. 91-100 skulle finnes og under klippes siste post!


 Laila over meg under


 Da er det faktisk LOV å være lykkelig når vi har klart å finne all 100


Juhuuuuu!!!

Ja også har vi dokument alle våre turer med Endomondo Sportstracker (mobil-app). Veldig moro å få statistikker, turlengder, høydemetere, tid osv.

Så har vi fått spørsmål: HVA skal du gjøre resten av sommeren da? Jo, vi skal utforske sykkelveiene i kommunen - på sykkel selvsagt. Det blir nye utfordringer og nye muskler som skal testes ut ;)


Ingen kommentarer: