søndag 23. mai 2010

På shopping

Nå er det vel ikke noen fare for nattefrost eller snø lengre, tenkte jeg og dro i vei til Lier Planteland og shoppet. Jeg skulle bare ha to ampler med Hengepetunia til terrassen.....
.
Bildene taler vel for seg selv... ? Det var jo salg, må vite.

9 stk stauder ble med, samt to ampler og tre sekker med jord.


Denne var den morsomste:

Spindeltakløk - Sempervivum arachnoideum.

5 kommentarer:

Margrethe sa...

For en herlig handletur! Blir fristet jeg også. Får se om jeg klarer å overbevise samarbeidspartneren om at vi "trenger" noe. Når vi først er inne på et hagesenter går alt av seg selv. Ha en fortsatt god helg.

Kathrine sa...

Jeg har og vært å handlet. Det er morsomt! Mye fint til deg, og spindeltakløk er kjempeflott!

Tenkte jeg skulle svare på noe under her, den med lilla blomst på bar kvist. Det er Tystbas og er svært giftig. Det sies at en liten gren kan drepe en hest. Så om du tar i den, så vask hendene godt etterpå. Flott er den, men kjempegiftig.

:-)

Mari Ann sa...

For en flott hage du har! Kjekk og inspirerende blogg dette, så her skal jeg følge med : )
Fortsatt god helg!

Tonerose sa...

Åh, så herlig!! Dit må jeg se å få tatt meg en tur; har jo ikke vært der i år!! ...snakker om! :o)

hihi.

Men hvor ble det av amplene du dro for å handle...? :o) Ser du skriver at du kjøpte de; hva valgte du? Er så nydelig med ampler synes jeg; deilig med litt hage i høyden!! Hadde de bra utvalg? Nei, jeg må nok komme meg avgårde! :o)

Oj, vet du hvilken den blomsten du har øverst i forrige innlegg er? Oppdaget nemlig den her ute i hagen i stad - og aner ikke hva det er! :o)

Nydelige bilder du viser!!

Håper du har en herlig pinsehelg! :o)

Mia sa...

Den butiken/ hagesentret är fantastikst. Två verbena skulle jag ha, men när dom har stuader till fnuttiga 20,- ... vad spännande blev det på dig? taklöken dock, och så stora potter, blev inte med hem.. det är fullt.. Ska säga vi är heldiga som har Lier i nabolaget :)