søndag 25. januar 2009

Snø - ikke bare fordeler

Snøen som har kommet de siste dagene er fryktelig tung og tyngre blir den snøen som er kastet rundt av fresen.

Snøen oppå drivhuset gled av pga varmen vi satte på inni, men langs veggene var det høyt. Jeg måkte dette vekk fordi jeg var redd veggene skulle dyttes inn.
.
Snøen som ligger oppå busker og trær har jeg også fjernet. Vel er det vakkert å se på snødekte greiner, men plantene har ikke godt av det i lengden. Særlig Rhododendron og Tuja var snøtunge før jeg valset rundt med kosten og fjernet tyngden.
.
Pus er ikke så begeistret for snøen som har kommet. Snø er kaldt og vått og pelsen kan jo bli våt, må du vite. Så pus holder seg på de freste stiene i hagen. Han har vært ved drivhuset flere ganger og luktet og prøvd å komme seg inn til den deilige, løse jorden der inne. Noe å grave i, men ikke for han nei!

4 kommentarer:

Paal Christian sa...

Drivhus ja... den som hadde det... (litt galgenhumor må til)

Kathrine sa...

Godt med hjelp for busker og drivhus når tung snø kommer ja. Fint bilde av katten da:-))

Ha en fin fin kveld:)

Anne sa...

Å, er det sånn det ser ut i hagen din. Her sør i Østfold var det 18 cm snø i går, som smeltet. Utrolig hva 10 mil kan utgjøre i forskjeller.

Hanne sa...

Ja, det virker som en evighet til våren skal komme, med all den snøen vi har nå. Du er heldig som har et drivhus som faktisk kan brukes, mitt er fremdeles uten plater (de må jo taes av hver høst, eller tar høst-og vinterstormene dem)og det er nok enda lenge til jeg får satt dem på. Med mindre jeg veldger å måke drivhuset innvendig da...Jeg koser meg med planene for hagen, og kribler etter å begynne å så stauder, noen har begynt allerede, jeg ønsker å sette i gang veldig snart.
Ha en flott uke.