torsdag 1. januar 2009

Godt nytt år

Vi skriver 1.januar 2009. Håper det blir et godt år på alle måter. Jeg ønsker meg problemfrie dager og laaaang hagesesong. Jeg starter nok ikke drivhussesongen før i mars, tenker jeg, inntil da blir det natur -og dyrebilder i denne bloggen.


Gubben var ute med kameraet idag. Det er kaldt (-10) og åsene rundt Lier er tunge av rim. Det er lavt skydekke og et glimt av sol (høres jo ut som værmeldingen på TV2 *lol*)


Men om det er kaldt ute er det varmt og koselig inne. Katten koser seg, som du ser, her med kosedyret til dattera vår.
Og vovsen trives både inne og ute.
Frost ja; Moseplassen inviterer til ny konkurranse: Frøken Frost. Det skulle absolutt være muligheter nå for å finne passende motiver.

6 kommentarer:

Kathrine sa...

Hei og riktig godt nytt år!! Nå er vi da snart igang igjen med hagesessongen ja. Spennende, morro og lærerikt blir det sikkert.

Ønsker deg fine januardager framover.

:-)

lenaf sa...

så stiliga utomhusfoton! Som riktiga vykort=)

Elisabeth sa...

Riktig godt nytt år, kjenner meg godt igjen på Lierbildene, nydelig sted :)

Anne på Moseplassen sa...

godt nytt år!
Og tusen hjertlig takk for hyggelig følge gjennom det gamle :D

Gleder meg til å se hva du tryller frem av frostgleder :)

Anne sa...

Så flotte bilder. Han kan det han gubben din også. Ja, den laaange hagesesongen venter vi på alle sammen. Gleder meg til å følge hagen din!

Torill sa...

Er det i mars du byrjar å så frø? Er alltid så seint ute i forhold til andre synest eg. Men mars høres fornuftig ut. Veit ikkje om eg får sådd så mykje i år, ikkje noko jord å oppdrive rundt veggane her vi bur no. Får bli krukker til nød. Tenkte å starte med planlegging av hage der vårt nye hus skal stå, nokre tre er jo finast når dei får vekse nokre år først :-) Godt nytt hageår, du er ein mester på hageblogging!