lørdag 26. mars 2011

Beskjæring

Mars er rette måneden å beskjære frukttrærne i hagen på. Vi har 'syndet' i tidligere år og latt være å beskjære så mye, men i år måtte pæretreet vårt tas! Det har vokst enormt oppover og var mildt sagt lite pent.

før beskjæring


...og etter

Vi gikk i gang med motorsag og grenkutter og det ble mye til slutt! Heldig for oss at naboen hadde lastebilen sin hjemme og på plassen vår så vi kunne fylle opp med all kvisten. Snill nabo!Kita gjorde ingenting annet enn å kose seg vårsola - i bedet mitt!Noe annet som koser seg i vårsola er Snøklokkene som har tittet frem. Joda - det blir vår og sommer i år også :DVi fikk også beskjært litt på morelltrærne våre, mens de gamle epletrærne får være som de er.

2 kommentarer:

AnneH sa...

Det ble jammen en skikkelig vårklipp. Ser bedre ut nå, ja. Så gøy det må være å se liv i bedet. Hos meg er det ikke noe enda. .

Mia sa...

Snödroppar! så söta, du har kommit längre än oss här på andra sidan, men det är väl som det ska vara. Total make over på ditt äppleträd. Känns säkert skönt att få gjort, det stimulerar kanske till mer frukt också?