lørdag 2. januar 2010

En oppstammet julestjerne?

NEPPE!


Nei, både nissen og jeg har snudd ryggen til jula og kastet den ut idag. Nå går det mot lysere tider og snøen ligger vakker og vinterhvit. Ut og lek!


4 kommentarer:

Mia sa...

He, he, den ser ut som mina brukar göra till Lucia redan, så ditt uppstammade exemplar har ju klarat sig riktigt länge! Jag fick inte lov att slänga ut julen idag, regeringen sa nej, lätt för han att bestämma, nu är det inte han som damsuger granbarr.. Låter skönt att ha fått det bort :)

Anonym sa...

Hei,Har ei slik Julestjerne jeg å.Blir ikke lenge før den blir hyvd.Nydelig hund.Har så lyst på hund men får ikke med meg min bedre halvdel på det.Så får kose meg med katta oss.Ønsker deg en riktig fin helg i det nye året.Klem fra Bodil..

Margrethe sa...

Et kjent syn den julestjerna! Og hos meg hadde den nok forlengst havnet i komposten. Den delen av julepynten er det første som forsvinner her hos meg. Jeg gleder meg også over lysere tider, og setter pris på det vakre hvite landskapet som omgir oss. Ja selv vi vestlendinger har snø nå! Nydelig. Ønsker deg et spennende nytt hageår :-).

anne - moseplassen sa...

thihi :) Veldig stolt av meg selv i år, for vi har kun hatt en julestjerne, og den er nå en mnd gammel og akkurat like fin :D

Jeg utfordret deg til Petunias sitatstafett jeg. Om du tar den så må du huske på å gå innom det innlegget hos petunia som jeg lenker til og fortelle henne at du er med :)